Author Topic: Polyline to polygon  (Read 8823 times)

Rizal

  • phpBB Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
    • http://www.rizz-zal.blogspot.com
Polyline to polygon
« on: April 17, 2008, 11:21:40 PM »
Hi,
I have a layer that consists of many sets of closed polyline. It can be assumed as having many house on it. The problem here is i want to convert all these closed polyline  to the solid square.
Your instant help is really appreciated

MyGIS

  • http://www.facebook.com/groups/mygis
  • Administrator
  • phpBB Newbie
  • *****
  • Posts: 238
  • http://www.facebook.com/groups/mygis
    • View Profile
Polyline to polygon
« Reply #1 on: April 18, 2008, 04:59:47 AM »
Hi Rizal,

ArcView cannot do that. You need ArcEditor or ArcInfo or FME to do that for you. ArcView 3.x  (*,)   cannot do that!

Sorry.

MyGIS

  • http://www.facebook.com/groups/mygis
  • Administrator
  • phpBB Newbie
  • *****
  • Posts: 238
  • http://www.facebook.com/groups/mygis
    • View Profile
Polyline to polygon
« Reply #2 on: April 18, 2008, 02:57:29 PM »
Rizal,

Forgot to mention, "Polygonizing" is another term for what you are trying to achieve.

Thanks.

Rizal

  • phpBB Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
    • http://www.rizz-zal.blogspot.com
Polyline to polygon
« Reply #3 on: April 19, 2008, 02:00:50 AM »
Thanks Mr. MyGIS
I had succesfully converted it to polygon. Its just used some extension in Arcview 3.2

MyGIS

  • http://www.facebook.com/groups/mygis
  • Administrator
  • phpBB Newbie
  • *****
  • Posts: 238
  • http://www.facebook.com/groups/mygis
    • View Profile
Polyline to polygon
« Reply #4 on: April 19, 2008, 04:24:18 AM »
Hi Rizal,

Perhaps you can share with us which extension you have used by giving the name or a link to it.

Thanks.

red_eye

  • phpBB Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Polyline to polygon
« Reply #5 on: May 12, 2008, 03:25:10 PM »
Quote from: "MyGIS"
Hi Rizal,

ArcView cannot do that. You need ArcEditor or ArcInfo or FME to do that for you. ArcView 3.x  (*,)   cannot do that!

Sorry.


Are FME is good for do this?How to use this aplications

MyGIS

  • http://www.facebook.com/groups/mygis
  • Administrator
  • phpBB Newbie
  • *****
  • Posts: 238
  • http://www.facebook.com/groups/mygis
    • View Profile
Polyline to polygon
« Reply #6 on: May 13, 2008, 11:06:03 PM »
Hi red_eye,

Yes it can, they call it polygon builder transformer.

Thanks.

Croco

  • phpBB Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: Polyline to polygon
« Reply #7 on: June 23, 2008, 09:37:00 PM »
polyline can be convert into polygon using the script in arcview script editor or you can try this link http://www.ian-ko.com/et/ETUserGuide/et_convert.htm.

MadzlanH

  • phpBB Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Polyline to polygon
« Reply #8 on: October 01, 2008, 05:21:42 AM »
Hi,

I agree dangan "Jib@m" saya pun guna itu script. two tumbs up :)